luni, 24 noiembrie 2014

"Adulter", Paulo Coelho

   Cred ca știți ca sunt fana de-al lui Paulo Coelho. Am mai avut câteva postări în trecut care sunt în arhiva. Pe scurt sa va zic: el este scriitorul datorita căruia eu am început sa citesc și sa iubesc cititul.
De la apariția "Adulter" mi-o doream, dar până a fost tradusa și adusa la noi în țară a durat ceva timp. Astfel, în acest timp au apărut așteptări de la aceasta carte și de la Coelho.
   Este un "alt" Coelho dacă pot asa sa zic, pentru ca ideile lui de baza care se repetau practic în majoritatea cărților luând de fiecare data alta forme, semne, aspecte, nume- aici nu le mai găsim.

   Linda (eroina principala) este o jurnalista de 31 de ani care locuiește în Geneva. Are familie: "soț perfect, minunat și iubitor" care figurează pe lista a 300 cele mai bogate persoane din Elveția și împreună au doi copii. Este femeia care reușește sa stea la o masa cu soțul, amantul ei și soția acestuia. Da- femeia e cea care înșeală și o face nu doar odată. Amantul fiind fostul coleg de liceu.
   O carte interesanta, dar care te plictisește pe alocuri. Posibil as recomanda-o femeilor de 27-35 de ani cel mai mult. Sunt momente în care s-ar putea sa se compare cu Linda, cu dorințele ei. Sunt "descrise cu finețe psihologica încercările prin care trece pentru a se regăsi". Cu cine rămâne ea: soțul sau amantul? Daca sunteți curioase citiți și găsiți răspunsul :D.
Sa revin la faza cu așteptările pe care le aveam în legătură cu aceasta carte: au fost mai mari.
Stefany

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu