sâmbătă, 6 decembrie 2014

Christmas Look I

NY
   Crăciunul e una dintre sărbătorile mele preferate. Îmi trezește multe amintiri din copilărie. Pe atunci aceasta sărbătoare magica era sărbătorită altfel. Ne bucuram mai mult de ea, ne grămădeam mai mult sau nu știu ce o făcea atât de diferita de acum.
Poate și-a pierdut din farmec datorita faptului ca e sărbătorită și pe 25 Decembrie și pe 7 Ianuarie, când ai chef atunci o faci, cu toate ca se ia după calendarul după care se conduce biserica.
Sa trecem de la religie și de la fenomenul "ce a fost cândva" la ținute. De fiecare dată zic că cel mai important e localul și să fii îmbrăcată potrivit. Să te simți bine cu toată mulțimea și să nu ieși de "nașă" sau de "doamna profesoară" venită-n rochia de la scoală.
   Astăzi, încep cu postările pentru ținutele de Crăciun și Anu Nou.
Prima este una foarte elegantă, plină de feminitate și clasică. Rochie cu decolteu tip V, blana clasica neagra/alba înlocuită cu una bleumarin, accesorii argintii și pantofii stiletto sau o pereche de botine elegante (atent cu ele, că scurtează picioarele). O ținută perfecta pentru un corporativ, restaurant sau club.
Insa, dacă aceasta sărbătoare va fi în sinul familiei vedeți în următoarele postări alte ținute care sper sa va inspire.
Stefany

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu