miercuri, 17 septembrie 2014

Λαδόκολλα, Atena


Trebuia să treacă o lună, ca să ajung la internet, să am timp liber şi dorinţa de a vă povesti despre vara asta. Pentru că sunt multe poze şi multe de scris, când voi avea timp liber cu cea mai mare plăcere o să vă bucur cu postări.
   Astăzi- poze şi părerea despre un local tare drăguţ din Atena. Se numeşte Λαδόκολλα.

Să încep cu negativul: lipsa pozelor în meniu cu bucate. Cea mai mare problemă a noastră era că nu cunoaștem greaca şi a lor că înţeleg foarte rău engleza :D. Cred că e vizitat mai mult de localnici, decât de turişti şi din acest motiv nici nu se găseşte meniu în altă limbă. Noi ne-am descurcat cu verişoara mamei, care ne-a dus în acest locuşor minunat. 



Eram patru persoane şi toate flămânde. Salatele au fost alese de verişoara mamei care au fost foarte delicioase şi pe care le-aş face acasă dacă totul ar fi aşa de uşor şi dacă în fiecare cafenea s-ar spune ingredientul secret fără de care nu iese totul exact ca la ei. Trei persoane au ales carne de berbec şi eu de pui. Atenţie: dacă sunteţi pentru prima oară în Grecia, trebuie să ştiţi că porţiile sunt mari. Destul de mari ca apoi să rugaţi să vi se pună la pachet şi ei să facă asta fără nişte priviri cum le pot face unii chelneri de la noi. Fără să se achite ceva suplimentar pentru pungă etc. şi să îţi aranjeze totul cu drag, frumos şi să îţi ureze de trei ori o zi bună.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu